Postadresse

Grand Apartment
Øvre Langgate 65
Postboks 340, Sentrum
3101 TØNSBERG

Kontakt oss

Telefon kontortid:
09.00 – 15.00 mandag – fredag

Telefon: 333 53 500
adm@grandapartment.no

Konferanse og møterom

Har du behov for å samle ansatte?

Vårt konferanserom har kapasitet til ca. 50 personer og er tilgjengelig for utleie med eller uten servering. Våre beboere og deres selskaper får rabatterte priser.

Konferanserommet inneholder projektor, flip-over og det er gratis WiFi. Man kan bestille kaffe, kaker og mat fra Grandgården Mat & Drikke.


Grandgården Mat & Drikke

Sulten og tørst?

Grandgården Mat & Drikke er finner du i første etasje. Her serveres mat og drikke til gjester til rabatterte priser. Grangården Mat & Drikke har alle rettigheter. Mer informasjon om meny og åpningstider finner du her

Vask og renhold

Utlån av sengetøy, håndkler og renhold

Alle våre leiligheter blir overlevert med nyvaskede håndklær og sengetøy. Beboerne kan om ønskelig få utlevert ekstra sett. Vi kan også rengjøre leiligheten på dag/ukesbasis eller etter behov mot et tilegg i husleien. Utvask av leilighet etter endt opphold er inkludert i prisen.

Felles kjøkkenfasiliteter

Stort felles kjøkken med 4 komplette basestasjoner

Inneholder komfyrer, mikrobølgeovner, kaffetraktere, vannkokere og alt av kjøkkenutstyr.

Det er kjøleskap og frys i fellesområdet som kan benyttes av våre gjester dersom ønskelig. Det er også matskap som kan merkes med navn og romnummer slik at man kan ha tørrmat stående på felleskjøkkenet.


Treningsrom

Tilgjengelig hele døgnet for leietakere

Vårt treningsrom åpent for våre beboere 24 timer i døgnet. Vi har blant annet spinningsykler, frivekter og romaskiner tilgjengelig

Vaskerom

Vaskemaskiner og tørketromler

Eget vaskerom, med vaskemaskiner og tørketromler, er disponibelt for beboerne 24 timer i døgnet. Poletter kjøpes på egen maskin.

Grand Apartment

Øvre Langgate 65, 3101 TØNSBERG

Telefon kontortid

Man til Fre: 0900 - 1500

Google Maps